Laster Arrangementer

« All Events

  • Dette event har allerede funnet sted.

Lag din egen merkevaremanual – Del 2

8. september 2020 @ 17:00 - 20:00

Påmeldelser er stengt for dette arrangementet.

Bygg virksomheten din innenfra og ut med merkevarebygging.

I dette verkstedet jobber vi med å utvikle merkevaremanualen til virksomheten din. Denne vil inneholde virksomhetens misjon, verdier og kundeløfte, samt den visuelle identiteten. Med denne manualen du å stå mer stødig i alle beslutningene du skal ta, slik at du kan bygge virksomheten du drømmer om.

Du må delta på del 1 først for å kunne delta på dette kurset.

Les mer om innhold del 1.

 

Innhold del 2:

Del 2 starter med at du presenterer merkevaremanualen din. Deretter skal vi bruke resten av verksted to til å drøfte hvilke aktiviteter som er riktige for din virksomhet basert på identiteten/merkevaremanualen. Eksempler på spørsmål vi kan komme inn på er hvilke produkter/tjenester du skal ha, hvilken distribusjon du skal ha/hvordan du skal selge dem, hvilken løsning skal du ha på nett, hvilke sosiale medier skal du være på, etc etc.

 

Kursholder er Ina Sandengen, gründer av Sandengen Consult

Ina har erfaring som markedsansvarig i Puma Norge, vært med på å starte Exerto.no (Norges første treningssenter på Internett), ansvarlig for Abilica hjemmetreningsutstyr i Mylna AS og drevet SportSonic Norway AS hvor hun har bygget opp Miiego trådløse hodetelefoner fra å omsette for 0,- til noen millioner i året.

I mars i 2020 startet hun Sandengen Consult hvor hun hjelper gründere og småbedrifter med å bygge sine virksomheter innenfra og ut ved hjelp av merkevarebygging.

 

Etablererveiledning er et tilbud i regi av Næringsforeningen i Drammensregionen og finansieres av kommunene Drammen, Lier, Øvre Eiker.

For mer informasjon, kontakt rådgiver/veileder Lisbeth Torkildsen
lisbeth.torkildsen@etablererveiledning.no
tlf. 900 45 128.

 

Verkstedene holdes på følgende datoer:

1.9.  kl. 17-20 og 8.9. kl 17-20

 

 

 

 

Detaljer

Dato:
8. september 2020
Tid
17:00 - 20:00
Kategori for Arrangement: