Laster Arrangementer

« All Events

  • Dette event har allerede funnet sted.

DNB NXT 2019

12. september 2019 @ 12:00 - 18:00

«I forkant for å utforske morgendagens bærekraftige løsninger»

DNB Drammen ønsker deg velkommen til høstens viktigste møteplass for investorer og gründere.

Sted: Drammens Teater, Øvre Storgt. 12, 3018 Drammen
Dato: 12. september
Tid: 12:00 – 18:00

Påmelding

Norge er i omstilling. Vi trenger flere som løser utfordringer, krysser grenser og som våger å satse. Gjennom møteplassen NXT ønsker vi at flere selskaper lander investeringer, gjør partnerskap og treffer de som heier frem de gode ideene.

I 2018 ble NXT møteplassen arrangert i 19 byer over hele landet og mønstret i overkant av 4000 deltagere. 80% av investorene hadde møte med gründere og 66% av gründerne møtte investorene. Dette er tredje året møteplassen arrangeres i Buskerud. Vi ønsker gjennom dagen å gi bedriftene og investorene kunnskap om muligheter, partnerskap og vekst.

Årets samarbeidspartnere er: Innovasjon Norge, Patentstyret, Forskningsrådet, Fundingpartner, Deloitte, BDO, Norsk senter for flerkulturell verdiskaping, Driv Inkubator, Kontorhuset, Godt Sagt, Drammen kommune, Etablererveiledningen og Næringsforeningen i Drammensregionen samt oppstartslosene i DNB. Alle disse får du mulighet til å møte på stand!

Dagen vil bestå av korte innlegg, pitchekonkurranse, sofaprat, musikalsk innslag og lokale matboder. Vårt ønske for dagen er at du som investor blir kjent med mangfoldet av gode gründerideer, deler av din erfaring og opplever gründernes engasjement. For deg som gründer er dette en arena hvor du får med deg gode innspill og ideer for videre vekst!

Er du et oppstartsselskap som har vist til god utvikling og klar for å ta det neste steget? Bli med å pitche om 300 000 NOK. NXT Buskerud er en del av OIW 100 Pitches og her kan du få muligheten til å pitche i den nasjonale finalen under NXT Oslo. Se mer informasjon under påmeldingen.

Vi gleder oss til å se deg!

Les mer og meld deg på her

Detaljer

Dato:
12. september 2019
Tid
12:00 - 18:00
Kategorier for Arrangement:
,
Hjemmeside:
https://bc.dnb.no/brandcenter/no/dnbcs/component/default/11753

Arrangør

DNB Drammen

Sted

Drammen Teater
Øvre Storgate 12
Drammen, 3018 Norge
+ Google-kart