Laster Arrangementer

« All Events

  • Dette event har allerede funnet sted.

Facebook- og Instagram annonsering og publisering (digitalt)

februar 24 @ 09:00 - 12:00

Påmeldelser er stengt for dette arrangementet.

Dette kurset blir avholdt digitalt. Du vil få tilsendt link i forkant av kurset.

 

Kurset er aktuelt for deg som ønsker å komme i gang med annonsering for din bedrift på Facebook / Instagram, og som også vil lære Creator Studio hvor du kan forhåndsplanlegge poster.

Kurset gir deg en innføring i hvordan annonseverktøyet til Facebook/Instagram fungerer, og hvilke muligheter du har her. Det blir praktiske oppgaver som skal sette deg i stand til å sette opp og kjøre annonser, og tips til hvordan du kan lage godt annonseinnhold. I tillegg får du en innføring i verktøyet Creator Studio, hvor du bl.a. kan forhåndspublisere poster i begge kanaler.

 

– Intro til Facebookannonsering og muligheter

– Demonstrasjon av hvordan man setter opp ulike Facebookannonser – mål, budsjettering, publikum, kreative muligheter m.m.

– Øvelse i å sette opp annonse

– Creator Studio – kom i gang med forhåndspublisering og praktisk øvelse

– Inspirasjon, tips og råd

– Strategi/planlegging, måling og analyse

 

Kurset er praktisk rettet med det formål at du etter kurset skal føle deg tryggere på hvordan du kan annonsere og forhåndspublisere på Facebook og Instagram. Det vil bli anledning til å stille spørsmål og få praktisk øvelse og bistand.

 

Du må ha med egen datamaskin (NB! Mobil eller nettbrett vil ikke fungere optimalt for kursgjennomføringen). Kurset krever at du på forhånd har en aktiv Facebookside for din bedrift, som du skal bruke når du lager annonser eller poster.

 

Kursholder er Lene Grønli, rådgiver i kommunikasjonsbyrået Godt Sagt

Lene har 17 års erfaring som markedsanalytiker, markedskoordinator og markedssjef fra humanitær- og forlagsbransjen. I dag jobber hun med sosiale medier, hvor hun elsker å bidra til kampanjer som gir tydelige kostnadseffektive resultater. Å holde kurs i sosiale medier er det gøyeste hun gjør på jobb.

 

 

 

Etablererveiledning er et tilbud i regi av Næringsforeningen i Drammensregionen og finansieres av kommunene Drammen, Lier, Øvre Eiker.

For mer informasjon, kontakt rådgiver/veileder Lisbeth Torkildsen
lisbeth.torkildsen@etablererveiledning.no
tlf. 900 45 128.

 

Onsdag 24.2. kl. 9-12

 

Detaljer

Dato:
februar 24
Tid
09:00 - 12:00
Kategori for Arrangement:

Arrangør

Etablererveiledningen i Drammensregionen
E-post:
lisbeth@etablererveiledning.no
Hjemmeside:
www.etablererveiledning.no