Laster Hendelser

« All Events

Gründerverksted – Ta bedre bilder med mobilen

mai 7 @ 12:00 - 15:00

På dette kurset får du mulighet til å lære å ta bedre bilder med din egen mobiltelefon. Vi øver oss på både portrettfotografering og bilder av produkter og tjenester. Du vil få ta bilder som du kan få bruk for i egen bedrift etter kurset.

Hvem passer dette kurset for?

Alle som ønsker å lære å ta bedre bilder, og som bruker egne bilder til bedriftens instagram, facebook og andre kanaler.

Hva lærer du?

På dette kurset får du en innføring og tips til komposisjon, innramming, lys og andre virkemidler for å ta bedre bilder med mobilkamera, og du får også praktisk øvelse i å ta ulike typer av bilder.

Kursopplegg

– Innledende teoridel
– Ta portrettbilder av hverandre (to og to)
– Ta bilder du kan bruke i din bedrift
– Gjennomgang av bildene med tips og veiledning – Oppsummering og tilbakemeldinger

Forkunnskaper

For å få mest ut av kurset må du være kjent med din telefon og vite hvordan du bruker kamera i mobilen.

Forberedelser

Før kurset bør du også tenke gjennom hva som beskriver eller kjennetegner produktet eller tjenesten du selger, for å ha noen idéer til bilder du kan ta på kurset. Hvis du ønsker å ta bilde av et produkt, må du ta det med til kurset.

Om kursholderen

Anngunn Flatebø Dårflot har jobbet med mange ulike sjangre innen foto i over åtter år, men driver i dag mest med portrettfotografering.

Anngunn er leder og grunder av gruppa Fotoglede som er en lavterskelgruppe som arrangerer fototurer og andre aktiviteter på dagtid en gang i uka. I regi av Fotoglede har hun har tidligere holdt fotokurs for DNT Drammen og hun holder jevnlig foredrag om foto og psykisk helse rundt omkring i landet.

PRAKTISK INFO:
Kurset finner sted Torsdag 7. mai k.l 12.00-15.00 hos Næringsforeningen i Drammensregionen, Bragernes Torg 13, Drammen.

For mer informasjon, kontakt rådgiver/veileder Lisbeth Torkildsen lisbeth.torkildsen@etablererveiledning.no | mobil 900 45 128

Detaljer

Dato:
mai 7
Tid
12:00 - 15:00
Hendelse Kategori:

Sted

Næringsforeningen i Drammensregionen
Bragernes Torg 13
Drammen, 3017 Norge
+ Google Map