Laster Arrangementer

« All Events

  • Dette event har allerede funnet sted.

Google Ads

10. april 2019 @ 09:00 - 12:00

Påmeldelser er stengt for dette arrangementet.

De fleste markeder er preget av konkurranse, og kampen om potensielle kunders oppmerksomhet er stor. Da kan annonsering med Google Ads være et nyttig tilskudd til markedsføringsmiksen.

På dette kurset lærer du hvordan du kan lage kampanjer og annonsere på nett og i søk ved hjelp av Googles annonsesystem Google Ads.

Kurset krever ingen forkunnskaper, men kurset er praktisk rettet og du bør derfor ha en nettside og ha opprettet en Google Ads-konto i forkant av kurset.

Kursholder er Idunn Solheim Svarverud, rådgiver i Godt Sagt.

Idunn jobber som rådgiver i Godt Sagt. Hun er utdannet reklamekreatør ved Høyskolen Kristiania og Southampton Solent University, og tar dessuten en mastergrad i strategisk markedsføring. Hun har flere års erfaring med innhold og annonsering i Google og sosiale medier, kampanjebygging og digital strategi.

Kursene finner sted hos Næringsforeningen i Drammensregionens lokaler på Bragernes Torg, og går over tre timer. Tilbakemeldinger fra våre mange kursdeltakere er at dette er vel anvendt tid!
Etablererveiledning er et tilbud i regi av Næringsforeningen i Drammensregionen og finansieres av kommunene Drammen, Lier, Øvre Eiker, Nedre Eiker og Svelvik.

For mer informasjon, kontakt rådgiver/veileder Lisbeth Torkildsen
lisbeth.torkildsen@etablererveiledning.no
tlf. 900 45 128.

Detaljer

Dato:
10. april 2019
Tid
09:00 - 12:00
Kategori for Arrangement:

Arrangør

Etablererveiledningen i Drammensregionen
E-post:
lisbeth@etablererveiledning.no
Hjemmeside:
www.etablererveiledning.no

Sted

Næringsforeningen i Drammensregionen
Bragernes Torg 13
Drammen, 3017 Norge
+ Google-kart