Laster Arrangementer

« All Events

  • Dette event har allerede funnet sted.

Gründerverksted – Workshop Sosiale Medier

10. oktober 2019 @ 17:00 - 20:00

Påmeldelser er stengt for dette arrangementet.

 

Workshop – digital markedsføring av din bedrift

 I denne workshopen får du en unik mulighet til å lære praktiske verktøy og metoder for å lage innhold og annonser i dine kanaler, ikke minst får du muligheten til å få personlig bistand til det du måtte lure på innen markedsføring.

Workshopen er delt i tre, med følgende timeplan:

Kl. 17:00 – 18:00:

Facebook- og Instagram-annonsering

  • Kort intro til annonseverktøyet
  • Eksempler
  • Øvelse: du skal sette opp en annonse for din bedrift på Facebook/Instagram, og får bistand av Hanne og Lene

Kl. 18:00 – 19:00:

Praktiske verktøy for å lage innhold

Få hjelp til å finne ut hvordan du kan skape kreativt og godt innhold i dine kanaler.

Eeva-Leena gir en intro til verktøy og metoder du kan bruke. Vi ser på eksempler på godt innhold, og viser hvordan du også kan lage innhold som engasjerer. Her kan du gjerne stille spørsmål om hvordan du kan formidle det du ønsker å si, så kommer vi med kreative innspill og tips til deg.

Kl. 19:00 – 20:00:

Åpen time – få personlig hjelp til markedsføring av din bedrift

Ta med dine spørsmål og problemstillinger relatert til markedsføring, og få personlig hjelp av Hanne, Lene og Eeva-Leena.

Du kan for eksempel få hjelp til å se nærmere på hvordan du kan bruke Facebook, Instagram, Snapchat, nettsider, Google Analytics, Google Ads, PR, printannonsering, utforme strategier, bildebruk, filmproduksjon, arbeidsmetoder for markedsføring, etc.

Om kursholderne:

Hanne Bakken

Hanne er utdannet ved NTNU og UiB innen medier, kommunikasjon og IT.

Hun har erfaring fra både offentlig og privat næringsliv og har jobbet i mange år med sosiale medier, prosjektledelse, kommunikasjon, kampanjer, strategi, nettsider og analyse for store og små bedrifter lokalt, regionalt og nasjonalt.

Eeva-Leena Muurman Holm

Eeva-Leena er utdannet i mediefag med Bachelor of Science i design og medieteknikk, og har også en Master of Arts i mediekultur. Hun har ti års erfaring fra kommunikasjonsarbeid for både offentlige og private virksomheter. Når Eeva-Leena jobber, setter hun brukernes behov i sentrum og finner løsninger som kommuniserer godt i ulike flater, gjerne med kreative arbeidsmetoder. Hun elsker å bryne seg på utfordrende oppgaver, og løser dem på strak arm.

Lene Grønli

Lene har 16 års erfaring som markedsanalytiker, markedskoordinator og markedssjef fra humanitær- og forlagsbransjen. I dag jobber hun med sosiale medier, hvor hun elsker å bidra til kampanjer som gir tydelige kostnadseffektive resultater. Å holde kurs i sosiale medier er det gøyeste hun gjør på jobb.

 

Detaljer

Dato:
10. oktober 2019
Tid
17:00 - 20:00
Kategori for Arrangement:

Arrangør

Etablererveiledningen i Drammensregionen
E-post:
lisbeth@etablererveiledning.no
Hjemmeside:
www.etablererveiledning.no

Sted

Gründerhuset, Nedre Storgate 37, Drammen
Nedre Storgate 37
Drammen, Norge
+ Google-kart