Laster Arrangementer

« All Events

  • Dette event har allerede funnet sted.

Lag din egen merkevaremanual – Del 1

1. september 2020 @ 17:00 - 20:00

Påmeldelser er stengt for dette arrangementet.

Bygg virksomheten din innenfra og ut med merkevarebygging.

I dette verkstedet jobber vi med å utvikle merkevaremanualen til virksomheten din. Denne vil inneholde virksomhetens misjon, verdier og kundeløfte, samt den visuelle identiteten. Med denne manualen vil du å stå mer stødig i alle beslutningene du skal ta, slik at du kan bygge virksomheten du drømmer om.

Hvordan skal du vite hva som er riktig for din virksomhet?

Gjennom å kjenne identiteten til virksomheten din, og deretter forankre alle aktiviteter og beslutninger du skal gjennomføre ut fra den identiteten. I det første verkstedet skal vi finne identiteten til virksomheten din og i det andre verkstedet skal vi drøfte ulike spørsmål du har til hva som er riktig å gjøre for virksomheten din.

Forberedelser:

Forut for første verksted får du tilsendt 4 spørsmål du skal forberede og presentere på første verksted.

Innhold del 1:

Vi skal finne frem til din virksomhetens misjon, verdier og kundeløfte og jobbe med disse.
På slutten av første verksted så viser jeg deg Canva, som er et grafisk verktøy hvor du kan lage din visuelle profil med f.eks fonter, farger og logo.

Hjemmelekse:

Hjemmeleksen mellom verkstedene er så at du skal leke deg med å sette misjonen, verdiene og kundeløftet ditt inn i en visuell identitet ved hjelp av Canva. Det du ender opp med da kalles for en merkevaremanual.

Innhold del 2:

Del 2 starter med at du presenterer merkevaremanualen din. Deretter skal vi bruke resten av verksted to til å drøfte hvilke aktiviteter som er riktige for din virksomhet basert på identiteten/merkevaremanualen. Eksempler på spørsmål vi kan komme inn på er hvilke produkter/tjenester du skal ha, hvilken distribusjon du skal ha/hvordan du skal selge dem, hvilken løsning skal du ha på nett, hvilke sosiale medier skal du være på, etc etc.

Kursholder er Ina Sandengen, gründer av Sandengen Consult

Ina har erfaring som markedsansvarig i Puma Norge, vært med på å starte Exerto.no (Norges første treningssenter på Internett), ansvarlig for Abilica hjemmetreningsutstyr i Mylna AS og drevet SportSonic Norway AS hvor hun har bygget opp Miiego trådløse hodetelefoner fra å omsette for 0,- til noen millioner i året.

I mars i 2020 startet hun Sandengen Consult hvor hun hjelper gründere og småbedrifter med å bygge sine virksomheter innenfra og ut ved hjelp av merkevarebygging.

 

Etablererveiledning er et tilbud i regi av Næringsforeningen i Drammensregionen og finansieres av kommunene Drammen, Lier, Øvre Eiker.

For mer informasjon, kontakt rådgiver/veileder Lisbeth Torkildsen
lisbeth.torkildsen@etablererveiledning.no
tlf. 900 45 128.

 

Kursdatoer:

1.9.  kl. 17-20 og 8.9. kl 17-20

 

 

 

 

 

Detaljer

Dato:
1. september 2020
Tid
17:00 - 20:00
Kategori for Arrangement:

Arrangør

Etablererveiledningen i Drammensregionen
E-post:
lisbeth@etablererveiledning.no
Hjemmeside:
www.etablererveiledning.no

Sted

Næringsforeningen i Drammensregionen
Bragernes Torg 13
Drammen, 3017 Norge
+ Google-kart