Laster Arrangementer

« All Events

  • Dette event har allerede funnet sted.

StartUpp idékonkurranse – Påmeldingsfrist 1. oktober

1. oktober 2020

Påmeldelser er stengt for dette arrangementet.

HAR DU EN GOD IDÈ?

Har du en god idè eller et nytt konsept? Det kan være alt fra lokalmat og opplevelser til design og industri. Her er det den beste idèen eller produktet, formidlingsevne og potensiale som gjelder! Du får være med på workshop, presentere din idé for en skarp jury og muligheten til å komme videre til fylkesfinale i Drammen hvor det er attraktive premier.

Meld deg på innen 1. oktober.

Ta kontakt om du er usikker på om dette er noe for deg, så finner vi ut av det.

Dette får du være med på, helt kostnadsfritt:

Workshop 12. oktober
Første workshop blir 12. oktober. Det er lav terskel for å være med, og plass til maks 10 deltagere. Her får du god hjelp av erfarne veiledere og inspiratorer med bred erfaring, samt coaching i hvordan du skal pitche prosjektet ditt på en best mulig måte.


Delfinale i Drammensregionen

Delfinalen er tirsdag 4. november kl 17-20 på Rekord Bar, Drammen. De 10 kandidatene fra konkurransen skal nå presentere prosjektene sine for en jury og for publikum! Her kan du treffe potensielle kunder, samarbeidspartnere og investorer.

 

Det er premier til de tre toppkandidatene
1. premie  – inntil 15 gratis rådgivningstimer
2. premie – inntil 10 gratis rådgivningstimer
3. premie – inntil 5 gratis rådgivningstimer

Timene må benyttes innen 6 måneder.

Premiene blir levert av:
Svensson Nøkleby, BDO, Nyg Reklame, DNB og Etablererveiledningen.

 

Vinneren går videre til den store finalen på Gründeruka Drammen, og får 10. november en digital workshop med veiledning og hjelp før finalen.

18. november er det finale blant alle de lokale delfinalistene.
Vinneren fra den lokale konkurransen møter de andre delfinalistene til den store finalen under Gründeruka onsdag 18. november i Drammen. Finalistene presenterer sine prosjekter for en jury, som til slutt kårer konkurransens beste Pitch.

 

Premiering:
Vinneren av Start Upp 2020 får som premie: Kr 30 000,- til utvikling av ide/foretak og et tilpasset 2-dagers kompetanseprogram i Oslo skreddersydd av DNB.

Vinneren får besøke bankens miljøer i Oslo, hvor bl.a. Oppstartslosene, Innovasjonsgarasjen og Digital House er sentralt. I tillegg tas vinneren med til aktuelle co-working og startup-miljøer i hovedstaden. DNB dekker også overnatting for 2 personer.

 

Detaljer

Dato:
1. oktober 2020
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:
https://startupp.no/drammen/

Sted

Næringsforeningen i Drammensregionen
Bragernes Torg 13
Drammen, 3017 Norge
+ Google-kart