Menu

Kurs i Facebook

Kurset er aktuelt både for deg som allerede drifter en Facebookside og vil lære mer om kommunikasjonsmuligheter og annonsemuligheter her, men også for deg som skal starte helt fra bunn på Facebook. Vi går gjennom muligheter for markedsføring praktisk og kreativt, og ser på hva som er mulig og hva som er anbefalt. Spørsmål & svar og mulighet for å få hjelp med konkrete utfordringer (du kan gjerne ta med egne case for å få hjelp til dette)
- oppsett/praktisk bruk av Facebookside
- Oppsett/praktisk bruk av annonsekonto samt de viktigste formene for Facebookannonser
- Inspirasjon og tips ifm. markedsføring på Facebooksider og innholdsråd ifm. annonsering
- Muligheter for måling og analyse av egen aktivitet. Hvordan lykkes jeg på Facebook?

kine loresKursholder er Kine Myrvold, som jobber som seniorrådgiver for innhold og sosiale medier hos Siteman.

Kine er utdannet journalist og har bakgrunn både fra nettavis og reklamebyrå. Hun har jobbet med sosiale kanaler og nettsider for store og små bedrifter fra mange bransjer, blant annet innen eiendom, kjøpesenter, bredbånd, regnskap og kommuner.
Kursene finner sted hos Næringsforeningen i Drammensregionens lokaler på Bragernes Torg, og går over tre-fire timer. Tilbakemeldinger fra våre mange kursdeltakere er at dette er vel anvendt tid!
Etablererveiledning er et tilbud i regi av Næringsforeningen i Drammensregionen og finansieres av kommunene Drammen, Lier, Øvre Eiker, Nedre Eiker og Svelvik.
For mer informasjon, kontakt rådgiver/veileder Lisbeth Torkildsen
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
tlf. 900 45 128.

Samarbeidspartnere

NFDR staaendeDrammen Kommune Øvre EikerLiersvelvik kommuneNedre Eikerinnovasjon norge logoBuskerud fylkeskommune