Menu

Nystartet bedrift eller en gründer i magen?

Bilde til kursprogram LOHøstens kursprogram gir deg som er fersk selvstendig næringsdrivende verdifull innsikt, og muligheter til å lære av andres gode eller mer dyrekjøpte erfaringer – helt gratis!
Etablererveiledningen er et gratis kurstilbud der du får kunnskap, råd og oppfølging på sentrale områder for virksomhetens fremtidige suksess – nesten uansett hva bedriften din skal leve av.

Kurssesongen er allerede i full gang, men det er fremdeles mulig å melde seg på våre ulike kurs – for eksempel i forretningsplanlegging, markedsføring, regnskap, økonomikontroll og skatt/mva for å nevne noen.

Det skjer mye på de sosiale nettstedene, og interessen for hvordan man som bedrift kan nyttiggjøre seg kanalenes mange muligheter er stor. Derfor tilbyr vi egne kurs i Facebook, i tillegg til kurs for andre SoMe-kanaler som Instagram, Twitter, LinkedIn og Snapchat.

Du vil møte engasjerte og motiverende kursledere som til daglig jobber med sine fagfelt i offentlig og privat næringsliv. 

Kursene finner sted hos Næringsforeningen i Drammensregionens lokaler på Bragernes Torg. Kursene går over tre-fire timer, og tilbakemeldinger fra våre mange kursdeltakere er at dette er vel anvendt tid!
Se kursoversikten for kurskalender og meld deg på! Du kan også lese om det å starte egen virksomhet på minegenbedrift.no.

Etablererveiledning er et tilbud i regi av Næringsforeningen i Drammensregionen og finansieres av Buskerud fylkeskommune og kommunene Drammen, Lier, Øvre Eiker, Nedre Eiker, Sande og Svelvik.

For mer informasjon, kontakt rådgiver/veileder Lisbeth Torkildsen
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
tlf. 900 45 128.

Samarbeidspartnere

NFDR staaendeDrammen Kommune Øvre EikerLiersvelvik kommuneNedre Eikerinnovasjon norge logoBuskerud fylkeskommune