Menu

Starte bedrift?

startebedriftEtablererveiledning er et tilbud til deg som har en forretningsidé og har et ønske om å starte og/eller videreutvikle egen bedrift.
Det er mange som sitter med en god idé og en drøm om å skape sin egen bedrift. For mange kan det være vanskelig å realisere drømmen. Kanskje du ikke vet hvordan du skal starte eller hvem du bør snakke med. Kanskje du tror det er uoverkommelig å skape din egen arbeidsplass. 
Å starte for seg selv krever mye arbeid og ståpå vilje. Om du lykkes eller ikke er blant annet avhengig av personlige og faglige forutsetninger, en godt gjennomarbeidet forretningsplan, fokus på verdiskaping, samt hard og målrettet jobbing mot markedet ditt.
En klar idé om hva du skal levere til hvem og hvordan du skal gjøre det, vil være kjernen i forretningsplanen din.
Det er viktig at din forretningsidé kan gi en økonomisk gevinst, at markedet vil betale for din tjeneste eller ditt produkt.
Også etter oppstart krever det hardt arbeid og kontinuerlig utvikling av forretningsplanen din.

På nettstedet www.minegenbedrift.no finner du svar på ting du lurer på når du skal etablere og drive egen bedrift. I tillegg finner du kontaktinformasjon til offentlige etater og annen gratis veiledningstjenester som finnes. Du vil også her kunne finne oversikt over kurs og eventer som arrangeres i Drammensregionen.

Nettportalen eies og drives av kommunene i Drammensregionen.

 

 

 

Samarbeidspartnere

NFDR staaendeDrammen Kommune Øvre EikerLiersvelvik kommuneNedre Eikerinnovasjon norge logoBuskerud fylkeskommune