Menu

VELKOMMEN TIL GRÜNDERVERKSTED

Etter mange forespørsler om møteplass der du som etablerer/gründer kan møte andre i samme situasjon, har Etablererveiledningen nå satt i gang et pilotprosjekt som vi kaller Gründerverksted. Trine Jansen er engasjert til å lede dere gjennom samlingene.
Bindende påmelding til Etablererveiledningen - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  
Du må delta på alle tre samlingene og vi forventer at du deltar aktivt når vi er sammen.
Påmeldingen lukkes når maks antall 15 stk. er registrert, så her er det førstemann til mølla.

Program:

1. samling 10. april – Presentasjon av din forretningsidé samt bli kjent

Kort presentasjon fra Innovasjon Norge, Driv Inkubator og DNB om hva de kan tilby dere.  Videre i denne samlingen vil det være fokus på å spisse din forretningsidé

 • Hvem er kunden din?
 • Hva selger du?
 • Hvordan treffer du kunden din?
 • Hvordan skiller du deg ut i dag?
 • Hvordan er økonomien?
 • Er det drivverdig, blir det forretning av dette?
 • Hvordan finne motivasjonen/drivkraften til å stå i det?
  Målet er å danne en trygg øvingsarena, der du kan få konstruktive tilbakemeldinger fra de andre deltakerne og også selv gi konstruktive tilbakemeldinger. Vi ønsker å dra nytte av kunnskap og erfaringer fra hverandre, slik at vi sammen kan bygge hverandre gode.

2. samling 25. april – Walk the talk

Er du det du selger – er du hel ved?  Tør du å være synlig?  I sosiale medier, på arrangementer, på bedriftsbesøk og andre arenaer. Du vil få verktøy til å bedre din/ditt

 • Presentasjonsteknikk
 • Kroppsspråk
 • Tilstandskontroll
 • Hva trenger du for å gå fra tanke til handling?
 • Kompetanse, mot, gå utenfor comfortsonen?
  På denne samlingen vil du få en oppgave til siste samling. Du skal lage en presentasjon av deg og ditt firma (ca 3 min). En pitch hvor du skal overbevise oss om at vi bør satse på akkurat ditt produkt/firma. Presentasjonen vil foregå foran et panel bestående av kursdeltakerne samt noen fra Innovasjon Norge, Driv Inkubator og DNB.
  NB! Husk at dette er en øvingsarena – vi er her for å lære!
   

3. samling 30. mai - Presentasjon

Denne dagen vil gå med til presentasjoner som dere har laget. Det vil bli presentasjon foran et panel bestående av kursdeltakere og noen fra Innovasjon Norge, Driv Inkubator og DNB. Tilbakemeldinger vil bli gitt og spørsmål stilt og kanskje det oppstår nye muligheter for deg som gründer?
Vi kommer til å ha fokus på: - hvordan var det å presentere seg selv nå? - var det noe annerledes? - hva har du lært? Vi jobber med bevisstgjøring slik at du unngår å bli værende i fortiden.

Vi håper du vil synes at dette er spennende temaer å jobbe med.

I og med at det er et pilotprosjekt forbeholder vi oss retten til å justere innholdet på samlingene hvis vi ser det er hensiktsmessig.   Det er dere som er med å forme Gründerverkstedet.
Kort om Trine;

Trine Jansen – DNCF sertifisert Coach, kurs- og foredragsholder

trinejansenTrine har lang erfaring som rådgiver i bank og var med i oppstarten av Sparebank 1 Skadeforsikring hvor hun arbeidet som seniorkonsulent. Etter å ha opplevd Tsunamien i Thailand, julen 2004 har hun i dag et stort engasjement for mennesker i endring, være en motivator slik at mennesker våger å gå utenfor sin egen comfortsone.  
Hennes filosofi er: Mestring - Mot – Muligheter.
Vi trenger trygge øvingsarenaer hvor vi kan både feile, lære og lykkes. Når vi opplever mestring får vi mot til å våge, - og det igjen gir mange muligheter.
Trine ønsker at vi skal finne vår egen kraft og derved bidra til å skape det livet vi selv ønsker. Den 17.januar 2018 arrangerte hun konferansen Kvinner Med Kraft på Union Scene i Drammen som ble en stor suksess.  Hennes motto er: «Det har jeg aldri gjort før, så det klarer jeg sikkert»
I tillegg vil også

Lisbeth Torkildsen, rådgiver/veileder fra Etablererveiledningen i Drammensregionen være med å bistå.

lisbeth 200Vi gleder oss til å skape en ny arena sammen med dere

Samarbeidspartnere

NFDR staaendeDrammen Kommune Øvre EikerLiersvelvik kommuneNedre Eikerinnovasjon norge logoBuskerud fylkeskommune