Velkommen til StartUpp idékonkurranse i Drammen!

Har du en god idé?

Har du en bra idè eller et nytt konsept? Det kan være alt fra lokalmat og opplevelser til design og industri. Her er det den beste idéen eller produktet, formidlingsevne og potensiale som gjelder! Du får være med på workshop, presentere din idé for en skarp jury og muligheten til å komme videre til fylkesfinale, som holdes i Drammen.

Påmeldingsfrist 1. oktober 2020
Les mer og meld deg på her

 

Tonje Mølsted Kristoffersen deler sin erfaring fra StartUpp 2019
Tonje deltok på workshops, delfinale i Drammensregionen og fylkesfinalen for Buskerud.

Første workshop blir 12. oktober. Det er lav terskel for å være med, og plass til maks 10 deltagere. Her får du god hjelp av erfarne veiledere og inspiratorer med bred erfaring, samt coaching i hvordan du skal pitche prosjektet ditt på en best mulig måte.

Treningen du får i hvordan du kan formidle idéen din, er en unik hjelp til deg for å nå frem i kommunikasjonen til f.eks. potensielle kunder, banken, investorer, samarbeidspartnere, leverandører eller andre. Vi vil også ha en ekstra trening før delfinalen.

Delfinale blir i uke 44. De 10 kandidatene fra konkurransen skal nå presentere prosjektene sine for en jury og for publikum! Dette er et åpent arrangement hvor alle kan komme. Du må gjerne invitere heia- gjengen din i form av venner og bekjente. Her kan du treffe potensielle kunder, samarbeidspartnere og investorer. Det er premier til de tre toppkandidatene.

10.november arrangeres det en digital workshop for vinneren av delfinalen. Her vil en få videre veiledning og hjelp før finalen.

Vinneren fra den lokale konkurransen møter de andre delfinalistene til den store finalen for Buskerud under Gründeruka onsdag 18. november i Drammen. Finalistene presenterer sine prosjekter for en jury, som til slutt kårer Buskeruds beste Pitch.

Premiering:

Vinneren av StartUpp Buskerud får som premie: Kr 30 000,- til utvikling av ide/foretak og et tilpasset 2-dagers kompetanseprogram i Oslo skreddersydd av DNB. Vinneren får besøke bankens miljøer i Oslo, hvor bl.a. Oppstartslosene, Innovasjonsgarasjen og Digital House er sentralt. I tillegg tas vinneren med til aktuelle co-working og startup-miljøer i hovedstaden. DNB dekker også overnatting for 2 personer.